Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Aydar, “Ceyhan’da Her Mahallemiz Eşit Hizmete Kavuştu”

Aydar, “Ceyhan’da Her Mahallemiz Eşit Hizmete Kavuştu”

Aydar, “Ceyhan’da Her Mahallemiz Eşit Hizmete Kavuştu”

KÜÇÜKKIRIM MAHALLESI ILK PARKINA KAVUSTU

Ceyhan Belediyesi tarafindan Küçükkirim Mahallesi’de yaptirilan Sehit Yakup Pak Parki, vatandasin hizmetine açildi. Ilk parkina kavusan mahalle sakinleri büyük sevinç yasadi.

 

Her mahalleye esit hizmet götürme düsturuyla çalisan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, 30 yildir hizmetlerden mahrum kalan Küçükkirim Mahallesi’nin yollarini yaptirmanin yani sira, Sehit Yakup Pak ismini verdikleri parkin açilisini yaparak mahalle sakinlerini sevince bogdu. Büyük bir sevgi seli ile karsilasan Baskan Aydar, çocuklarin ilgisinden ezilme tehlikesi atlatti.

 

Baskan Aydar, “Ceyhan’da Her Mahallemiz Esit Hizmete Kavustu”

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “31 Mart’tan önce de söyledigimiz gibi, bundan sonra Ceyhan’da ayrim yok ! Ceyhan’in kuzeyi neyse, güneyi de öyle olacak, Ceyhan’in dogusu neyse, batisi da öyle olacak. Her mahalleye esit bir sekilde hizmet edecegiz. Özellikle bugün burada bu parki açtigimiz için çok mutluyum. Küçükkirim Mahallemizde gençler, çocuklar çogunlukta onlari gördükçe içimizdeki hizmet aski daha da artiyor. Onlari gördükçe içimizdeki hizmet aski durmadan, yorulmadan daha da ileriye gitmek için sizler ile birlikte çalisarak onlara güzel bir gelecek birakmak için 7 gün 24 saat çalisacagiz. Özellikle onlarin sevgisini görmek bizi mutlu ediyor. Çünkü bizler de onlari ayni sekilde seviyoruz. Burada birbirinden güzel prensesler ve prensler var. Bu parki gelecegimizin teminati çocuklar için yaptik. Bugün bu parki sizlere emanet ediyorum. Yaptigimiz hizmet sizler için, sanki evinizin bahçesi gibi, sanki evinizdeymis gibi, burada rahatlikla oturun dilediginiz gibi kullanin her sey sizler için.

 

“Zeydan Baskanimiz Ile Birlikte Yapilmayanlari Yapacagiz”

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in Ceyhan’i çok önemsedigini belirten Baskan Aydar, “Burada yaptigimiz ilk park ve emin olunuz ki bunun devami gelecek. Belediye Evleri, Yarsuat, Küçükkirim, Bota, Sehit Haci Ibrahim, Aydemiroglu, 6 Ocak, Inönü, tüm bu mahallelerimize önümüzdeki 5 yil içinde hizmet getirmek için elimizden gelenin hepsini yapacagiz. Var gücümüzle çalisacagiz. Muhtarlarimizla birlikte size söz veriyoruz önümüzdeki 5 yil hizmet dönemi olacak. Zeydan Baskanimiz her zaman gelemese de biz onu burada temsil ediyoruz. Zeydan Baskan ile birlikte önümüzdeki 5 yil ataga kalkacagiz. Ceyhan da 20 yildir yapilmayan ne varsa hepsini yapacagiz. Simdiye kadar yapilmamis ne hizmet varsa biz hepsini sizlerle bulusturacagiz.'



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli